Coaching

Jezelf en je vraag de ruimte geven

Je werkt als (zelfstandig) professional, adviseur of leidinggevende en ondanks je (hoge) opleiding of persoonlijke ontwikkeling en ervaring loop je tegen vraagstukken aan, die je niet alleen wilt of kunt oplossen. Organisaties zijn complexe systemen, die je hoe dan ook opnemen in hun patronen en uitnodigen tot bepaald gedrag, dat niet per definitie gedrag is dat dienend is aan je opdracht. Bovendien zijn westerse organisaties tegenwoordig vaak instituten waarin de tijd vliegt, de waan van de dag regeert en de aandacht gericht is op (pro-)activiteit en persoonlijke verantwoordelijkheid.

Je komt bij mij om stil te staan, te reflecteren en diepgaande ontwikkeling in gang te zetten, zowel voor jezelf als voor je organisatie. Ik luister, laat me raken door jouw verhaal, confronteer en stuur je aandacht naar die gebieden, die in je eentje onbelicht blijven. Je perspectief draait om en – hoewel het op sommige momenten best spannend kan zijn- voel je je gesteund. Op deze manier houd je jezelf scherp. Je doet inzicht en energie op om op andere manieren te interveniëren in je eigen context. Daar gebeurt het échte werk.

De gesprekken duren 1,5 tot 2 uur per keer en starten met inbreng van jouw kant; een vraag, casus of thema dat je bezighoudt of de opdracht/huiswerk die ik je in de vorige bijeenkomst heb gegeven.
In principe vinden de gesprekken plaats in de danszaal of één van de andere ateliers van Werkplaats Overvloed, Nijverheidsweg 16C, 3534AM Utrecht