Persoonlijk

Ik ben geboren in 1973 en opgegroeid in het Brabantse Rosmalen. Inmiddels woon ik in Utrecht samen met een man uit Bénin, onze dochter en zoon. Wij brengen in ons huishouden twee culturen samen en dat inspireert mij zeer. Het geeft me een diep inzicht in de impact die de wereld waarin ik ben opgegroeid op mij heeft. En geeft me het vermogen om dwars door grote verschillen en zelfs andere talen nieuwe wegen te bewandelen om tot elkaar te komen. Ik ben gefascineerd door de vraag waar we als individu invloed hebben en waar de context leidend is, ofwel door het spel tussen individu en context. Dat is ook waar ik veel met leiders bij stil sta.

Ik heb organisatiepsychologie –Interventies in groepen en organisaties– gestudeerd. Daarna heb ik me middels diverse opleidingen en workshops bekwaamd in Transactionele Analyse, Systemisch Werken, NLP, enneagram, human dynamics, struktogram, interventiekunde en bedrijfskunde. Sinds 2013 neem ik deel aan de derde Nederlandse groep van de Ridhwan schoolKlik hier voor mijn CV.
Ik ben een beweeglijk mens. Ik heb naast mijn werk en studie altijd met veel passie gedanst. Vroeger klassiek ballet, daarna moderne dans, theaterdans, dansimprovisatie, instant composition en Afrikaanse dans.
In de dans heb ik veel geleerd over mijzelf en mijn impulsen, maar ook over principes als tijd en ruimte, over initiatief nemen en volgen, over aanwezig zijn in het moment. Maar de dans zorgt er vooral voor dat ik voel dat ik leef en door de dans voel ik me weer verbonden met mijn lijf en omgeving.

Naast mijn werk als organisatiebegeleider ben ik actief in het organiseren van Afrikaanse danslessen en workshops en ondersteun ik Ayaovi Kokousse binnen zijn bedrijf Forêt Sacrée Obouïbé.
Ook ben ik in mijn buurt actief als werkgroeplid van de Werkgroep Adelaarhoftuin en hoop zo bij te dragen aan een het groen en de gemeenschapszin in mijn directe omgeving.